Författarnas gästhem – The Writers' House

Boka rum

writers_apartment-6471

Gästhemmet har tre singelrum. Samtliga rum är enkelt möblerade med säng, skrivbord och byrå. I rum nummer 1 och 3 finns det en fåtölj, och rum nummer 3 har en balkong.

Priser

Vistelse kostar 950 kronor/natt. Bokar du en sammanhängande vecka erhåller du en rabatt om två nätter. Priset för en veckas vistelse blir således 4750 kronor.

För medlemmar i Sveriges Författarförbund och Sveriges Dramatikerförbund är priset 700 kronor/natt. Bokar du en sammanhängande vecka får även du som medlem en rabatt om två nätter. Priset för en veckas vistelse för en medlem blir således 3500 kronor.

Bokningen är bindande. Sker avbokning inom 14 av vistelsen utgår en avbokningskostnad på 500 kronor. Bokning som görs närmare än 14 dagar före vistelsen kan inte återbetalas.

Kriterier för bokning

Författarnas gästhem är i första hand ett internationellt gästhem för översättare, dramatiker och författare som vill få chansen att besöka Stockholm.

Vi önskar att du ansöker om vistelse på gästhemmet för ett kreativt syfte. Exempel på detta är att delta i seminarier och samtal, föreläsa eller delta på föreläsning, inspiration, skrivro och andra litteratur- och dramatikrelaterade aktiviteter.

Om du bokar för en grupp ska alla dessa personer nyttja gästhemmet i kreativt syfte och namn på alla deltagare ska anges vid bokning.

Du som har anknytning till SFF eller dess sektioner och vill bo på gästhemmet i samband med stämma, styrelsemöte eller andra sammankomster behöver inte ansöka med projektbeskrivning och CV.

För att boka ber vi dig att skicka en kort presentation om dig själv, ditt projekt och bifoga kort CV till: bookaroom@writershouse.se.